Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Máté, András"'
Autor:
Kenbon Beyene Abdisa, Emőke Szerdahelyi, Máté András Molnár, László Friedrich, Zoltán Lakner, András Koris, Attila Toth, Arijit Nath
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 14, Iss 4, p 478 (2024)
Metabolic syndrome (MS) is defined by the outcome of interconnected metabolic factors that directly increase the prevalence of obesity and other metabolic diseases. Currently, obesity is considered one of the most relevant topics of discussion becaus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7a74932b9c24959a7efc43232cacdd0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ana Marđokić, Angela Estefanía Maldonado, Katalin Klosz, Máté András Molnár, Gyula Vatai, Szilvia Bánvölgyi
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 6, p 1175 (2023)
Olive pomace is a by-product of olive oil production that is toxic to the environment. The purpose of this study was to evaluate the methods of olive pomace valorization through the implementation of novel technology, the so-called microwave-assisted
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4ec3f12c5b64ecea1e9a923481731fe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kun, Róbert, Babai, Dániel, Csathó, András István, Erdélyi, Arnold, Hartdégen, Judit, Lengyel, Attila, Kálmán, Nikoletta, Mártonffy, András, Hábenczyus, Alida Anna, Szegleti, Zsófia, Vig, Ákos, Máté, András, Malatinszky, Ákos, Tóth, Tímea, Vadász, Csaba
Publikováno v:
Nature Conservation; 2024, Issue 55, p1-19, 19p
Autor:
Bánvölgyi, Ana Marđokić, Angela Estefanía Maldonado, Katalin Klosz, Máté András Molnár, Gyula Vatai, Szilvia
Publikováno v:
Antioxidants; Volume 12; Issue 6; Pages: 1175
Olive pomace is a by-product of olive oil production that is toxic to the environment. The purpose of this study was to evaluate the methods of olive pomace valorization through the implementation of novel technology, the so-called microwave-assisted
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Báldi, András, Öllerer, Kinga, Wijkman, Anders, Brunori, Gianluca, Máté, András, Batáry, Péter
Publikováno v:
In Advances in Ecological Research
Autor:
Marđokić, Ana, Maldonado, Angela Estefanía, Klosz, Katalin, Molnár, Máté András, Vatai, Gyula, Bánvölgyi, Szilvia
Publikováno v:
Antioxidants; Jun2023, Vol. 12 Issue 6, p1175, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.