Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Márquez, Gracia"'
Publikováno v:
In Applied Catalysis B: Environment and Energy November 2015 178:44-53
Publikováno v:
In Chemosphere October 2014 113:71-78
Autor:
Rodríguez, Eva M., Márquez, Gracia, León, Elena A., Álvarez, Pedro M., Amat, Ana M., Beltrán, Fernando J.
Publikováno v:
In Journal of Environmental Management 30 September 2013 127:114-124
Autor:
Márquez, Gracia1 (AUTHOR), Rodríguez, EvaM.1 (AUTHOR), Beltrán, FernandoJ.1 (AUTHOR), Álvarez, PedroM.1 (AUTHOR) pmalvare@unex.es
Publikováno v:
Ozone: Science & Engineering. May/Jun2013, Vol. 35 Issue 3, p186-195. 10p. 1 Diagram, 3 Charts, 6 Graphs.
Autor:
Carballo, Modesto ‡, §, Márquez, Gracia ‡, §, ¶, Conde, Manuel ‡, Martı́n-Nieto, José ‖, Monteseirı́n, Javier **, Conde, José **, Pintado, Elizabeth ‡, Sobrino, Francisco ‡, **, ‡
Publikováno v:
In Journal of Biological Chemistry 1 January 1999 274(1):93-100
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carballo Álvarez, Modesto, Márquez, Gracia, Conde, Manuel, Martín-Nieto, José, Monteseirín Mateo, Javier, Conde Hernández, José, Pintado Sanjuan, Elizabeth, Sobrino Beneyto, Francisco
Publikováno v:
RUA. Repositorio Institucional de la Universidad de Alicante
Universidad de Alicante (UA)
Universidad de Alicante (UA)
We describe here a specific calcineurin activity in neutrophil lysates, which is dependent on Ca2+, inhibited by trifluoroperazine, and insensitive to okadaic acid. Immunoblotting experiments using a specific antiserum recognized both the A and B cha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a295b7e2a93f81a2660666536ef8c5df
https://hdl.handle.net/10045/9722
https://hdl.handle.net/10045/9722
Autor:
Delgado, Francisco, Rodríguez-Pinilla, Joaquín, Márquez, Gracia, Roa, Isidro, Ramírez, Rosario
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Jun2015, Vol. 240 Issue 6, p1167-1176, 10p