Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Májer, János"'
Autor:
Gerőcs, Annamária, Nagy, Tibor, Nemes-Barnás, Katalin, Májer, János, Szőke, Barna Árpád, Kővágó, Róbert, Magalhães, Frederico, Gibson, Brian, Szekeres, András, Juhász, Ákos, Posta, Katalin, Olasz, Ferenc
Publikováno v:
Fermentation
Volume 8
Issue 8
Pages: 416
Volume 8
Issue 8
Pages: 416
Novel wine yeast strains have the potential to satisfy customer demand for new sensorial experiences and to ensure that wine producers have strains that can produce wine as efficiently as possible. In this respect, hybrid yeast strains have recently
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2009 Mar 01. 37, 205-208.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003396
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Examination of the fungal and bacterial diversity in a vineyard located in the badacsony wine region
Publikováno v:
In New BIOTECHNOLOGY 25 July 2016 33 Supplement:S210-S210
Publikováno v:
In New BIOTECHNOLOGY 25 July 2016 33 Supplement:S126-S126