Zobrazeno 1 - 10
of 275
pro vyhledávání: '"M, Tolomeo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L. De Carli, E. Quirico, M. Tolomeo, D. Colledan, M.N. Petrachi, S. Venturello, M. Zanardi, A. Pezzana
Publikováno v:
Clinical Nutrition ESPEN. 54:661
Autor:
Rosaria Maria Pipitone, Marco Santoro, M Tolomeo, Siragusa S, Stefania Grimaudo, Salvatrice Mancuso
Background: Though tyrosine kinase inhibitors managed to reach outstanding responses in the treatment of Chronic Myeloid Leukemia, resistance is still a challenging point, occurring in approximately 10–20% of the cases, due to several mechanisms. S
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bb00e0e8a96754d12f093b01c20fc990
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Tolomeo, Fabrizio Bert, Giacomo Scaioli, G Lo Moro, Roberta Siliquini, Maria Rosaria Gualano
Publikováno v:
Perspectives in Public Health. 140:203-213
Aims: In 2015, the International Agency for Research on Cancer (IARC) classified red meat (RM) and processed meat (PM) intakes as ‘probably carcinogenic’ and ‘carcinogenic’ to humans, respectively. The aim of the study was to evaluate eating
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Crescimanno, M.V. Sepporta, E. Tripoli, C. Flandina, M. Giammanco, F.T. Tumminello, D. Di Majo, M. Tolomeo, M. La Guardia, G. Leto
Publikováno v:
Journal of Biological Research, Vol 82, Iss 1 (2009)
The aim of our study was to evaluate the capability of a crude extract of phenols from extra virgin olive oil of Moraiolo cultivar to induce apoptosis and/or differentiation in sensitive and resistant HL60 cell lines to anticancer drugs (Typical Mult
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6ca3d27a7474207b0dbc27ed61cbb5a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.