Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"M, Stachurska"'
Publikováno v:
Journal of Physics: Conference Series. 2408:012014
In the food industry around the world, pulse electric field (PEF) is becoming one of the most popular methods of preserving food products at low temperature. PEF is an excellent alternative to standard food preservation processes (such as high temper
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. M. Stachurska
Publikováno v:
Journal of Animal Breeding and Genetics. 116:29-38
Publisher Summary This chapter discusses the influence of the nature of T atoms on the morphology and crystal size of KZ-2 and ZSM-22 zeolites isomorphously substituted with aluminum (Al) or iron (Fe). Syntheses of KZ-2 and ZSM-22 zeolites isomorphou
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::875b9e869b4d46e9dbc9da073b6f7242
https://doi.org/10.1016/s0167-2991(01)81322-7
https://doi.org/10.1016/s0167-2991(01)81322-7
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polish journal of pharmacology and pharmacy. 43(2)
Buthobendin activated glycolytic lactate formation stronger than epinephrine and increased the ATP level, both in vitro in rabbit myocardial slices and in vivo in rabbit blood. These effects were accompanied by an increase in extracellular magnesium
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.