Zobrazeno 1 - 10
of 409
pro vyhledávání: '"M, Schaich"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karen M. Schaich
Publikováno v:
Bailey's Industrial Oil and Fat Products
Autor:
Karen M. Schaich
Publikováno v:
Bailey's Industrial Oil and Fat Products
Autor:
K. M. Schaich
Publikováno v:
Lipid Oxidation in Food and Biological Systems ISBN: 9783030872212
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e7a418552a3d44c753c0176678cee3e4
https://doi.org/10.1007/978-3-030-87222-9_7
https://doi.org/10.1007/978-3-030-87222-9_7
Publikováno v:
Case Reports in Oncology, Vol 3, Iss 3, Pp 349-353 (2010)
Cytarabine is an effective drug in the treatment of haematological malignancies. The therapy is associated with various complications. Frequencies of dermatological side-effects range from 2–72% and occur most commonly after high-dose regimens. Alt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/095e7697e5684ff79605870b28b0f886
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carol Saade, Bassam A. Annous, Anthony J. Gualtieri, Karen M. Schaich, LinShu Liu, Kit L. Yam
Publikováno v:
Innovative Food Science & Emerging Technologies. 47:110-119
Autor:
Beverly J. Tepper, Karen M. Schaich, Katelyn Scoular, Iole Tomassini Barbarossa, Brenda Burgess, Michael Driver, Kathleen L. Keller, Melania Melis
Publikováno v:
Journal of Food Science. 83:1373-1380
Previous studies demonstrate humans can detect fatty acids via specialized sensors on the tongue, such as the CD36 receptor. Genetic variation at the common single nucleotide polymorphism rs1761667 of CD36 has been shown to differentially impact the
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
The potential for using extracts of press residues from black, green, red, and white currants and from sea buckthorn berries as sources of antioxidants for foods use was investigated. Press residues were extracted with ethanol in four consecutive ext
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.