Zobrazeno 1 - 10
of 1 740
pro vyhledávání: '"M, Quarto"'
Autor:
R. Giordano, G. Tortone, D. Vincenzi, F. Loffredo, M. Quarto, R. Pestotnik, A. Lozar, A. Seljak
Publikováno v:
IEEE Transactions on Nuclear Science. 70:774-781
Autor:
A. Di Nitto, E. Vardaci, F. Davide, G. La Rana, M. Ashaduzzaman, D. Mercogliano, P. A. Setaro, T. Banerjee, A. Vanzanella, D. Bianco, M. Cinausero, N. Gelli, F. Loffredo, M. Quarto
Publikováno v:
Physical Review C. 107
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 6, Iss 2s, Pp 1136-1139 (2010)
The aim of this work was to define the typical sensory profile of DOP Mozzarella di Bufala Campana cheese as related to the technological process (industrial or artisanal), the geographical area (Salerno or Caserta), the season (spring or summer) and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47617f657c8d4766b482d68fd2e7e26e
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 6, Iss 2s, Pp 1182-1186 (2010)
Buffalo breeding in Campania is aimed at milk production as the starting material for the production of Mozzarella di Bufala DOP, but it does not take into account the possibility of meat production. Buffalo meat, given its low content in fat and cho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68f6cba5f3b547cbb567a34bae7180f1
Autor:
V. Pirozzi Palmese, L. D’Ambrosio, M. Aurilio, D. Di Martino, V. Porfidia, A. Morisco, C. Maisto, A. Prisco, P. Gaballo, F. De Lauro, F. Di Gennaro, M. Quarto, S. Lastoria
Publikováno v:
Physica Medica. 92:S19-S20