Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"M, Partzsch"'
Publikováno v:
Contributions to Mineralogy and Petrology. 147:565-580
One of the most widely used methods to estimate magmatic oxygen fugacity involves the use of empirical equations relating fO2 to the iron redox state in quenched silicate liquids; however none of the equations have been calibrated experimentally unde
Autor:
Georg M. Partzsch, Dominique Lattard
Publikováno v:
European Journal of Mineralogy. 13:467-478
Many controversial discussions on the control of the oxidation state of crystallizing magmas are hampered by the fact that there are no available experimental data gained in systems closed to all elements, inclusive oxygen. To fill this gap the old t
Publikováno v:
Physics of the Earth and Planetary Interiors. 103:17-31
Magnetotelluric and geomagnetic deep soudings in northern Chile revealed a pronounced high conductivity zone (HCZ). Below the Western Cordillera, which constitutes the present magmatic arc with active volcanism of the South American continental margi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F. R. Schilling, G. M. Partzsch
Publikováno v:
Berichte der Deutschen Mineralogischen Gesellschaft : Beihefte zum European Journal of Mineralogy ; 12, 1
78. Jahrestagung der Deutschen Mineralogischen Gesellschaft (Heidelberg 2000)#
78. Jahrestagung der Deutschen Mineralogischen Gesellschaft (Heidelberg 2000)#
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a1f387031812c666981f85b94cb509c8
https://gfzpublic.gfz-potsdam.de/pubman/item/item_228083
https://gfzpublic.gfz-potsdam.de/pubman/item/item_228083
Publikováno v:
Die Nahrung. 42(3-4)
The hydrolysis of whole casein and isolated casein components were investigated with the purpose of obtaining information concerning the kinetic and specifty of aspartic proteases in rennin, pepsin and 4 microbial rennet substitutes. The velocity of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food / Nahrung. 13:241-247
An rekonstituierter Milch und pasteurisierter Vollmilch wird der Einflus von Reinigungs- und Desinfektionsmittelresten in der Milch in Hinblick auf Labfahigkeit der Milch, Festigkeit des Labbruches sowie Tauglichkeit der Labmolke zur Milchzuckerprodu