Zobrazeno 1 - 10
of 191
pro vyhledávání: '"M, Milojković"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemistry & Biodiversity
The aim of this study is to develop a rapid, effect-directed screening method for quality assessment of bee pollen-honey mixtures. The comparative antioxidant potential and phenolic content of honey, bee pollen, and the bee pollen-honey mixtures, was
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::885805ac5f0f0b6221d36e4266587995
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5876
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5876
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Honey is produced by the bees from flower nectar or honeydew and chemically it is mainly mixture of various sugars among which fructose and glucose are predominant. Due to its high nutritional value and therapeutic properties, that are associated wit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::7a7372624b0de027bd84a4a57bdf4737
https://www.bib.irb.hr/1032954
https://www.bib.irb.hr/1032954