Zobrazeno 1 - 10
of 75
pro vyhledávání: '"M, Milling"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of food protection. 52(1)
Twenty-nine confirmed cases of Salmonella nima enterocolitis in Canada and four cases in the United States were traced to gold-foil wrapped chocolate coins from Belgium. Illness in Canadian cases occurred between September 1985 and October 1986 where
Publikováno v:
Journal of food protection. 43(5)
Refrigeration (4 C) of non-selective and selective enrichment broth cultures for 72 h did not markedly affect detection of Salmonella in 160 contaminated high and low moisture foods. Detection in refrigerated preenrichment (non-selective) broth cultu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Transplantation. 77:330-338
We are publishing this working party report on facial transplantation from the Royal College of Surgeons, England, in order to get opinions from the transplant community as to whether it is appropriate or not to perform this procedure at this point i
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peter M. Milling, Erich O.K. Zahn
Especially during the last decade, the systems approach gained wide spread attention and increased influence in the world of academics and business. The holistic view of how individual elements interact with ea~h other to form an entity -not a collec