Zobrazeno 1 - 10
of 159
pro vyhledávání: '"M, Mattucci"'
Publikováno v:
Physical Review Materials. 6
Autor:
M. Mattucci, M. Orsatti
Publikováno v:
AISTech 2022 Proceedings of the Iron and Steel Technology Conference.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings.
The yielding process of some aluminium alloys is often characterized by an inhomogeneous diffusion of shear bands during deformation, which cause oscillations in both the force level and the strain history. This phenomenon can be observed during a te
Publikováno v:
Advancement of Optical Methods in Experimental Mechanics, Volume 3 ISBN: 9783319415994
In order to simulate accurately the stamping process of sheet metals, their constitutive behaviour, as well as their formability limits, must be accurately evaluated. In this work, tensile and Nakazima tests are conducted at high temperature on alumi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::571993eafeda5071137445a9a4ea8baa
https://doi.org/10.1007/978-3-319-41600-7_31
https://doi.org/10.1007/978-3-319-41600-7_31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D, Pungetti, R, Dimicco, M, Mattucci, M, Nardi, G, Maruizio, M, Lenzi, F, Mazzoli, D, Cantiero, D, Travisani, E, Zanardi
Publikováno v:
Acta Europaea fertilitatis. 21(4)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.