Zobrazeno 1 - 10
of 154
pro vyhledávání: '"M, Knudtson"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Linda M. Knudtson, Paul A. Hartman
Publikováno v:
Journal of food protection. 56(6)
Antibiotic resistance among enterococci and fecal streptococci was examined by testing 149 isolates from pork, water, and clinical material, as well as 50 strains of 13 known species, for resistance to 27 different antimicrobial agents. Tests were pe
Autor:
Linda M. Knudtson, Paul A. Hartman
Publikováno v:
Journal of food protection. 56(1)
The purpose of this study was to determine the numbers and species of enterococci encountered on pork carcasses during different stages in the slaughter process as well as on pork products. Three hog slaughtering plants were surveyed, each 3 times at