Zobrazeno 1 - 10
of 425
pro vyhledávání: '"M, Kiš"'
Autor:
R. Münzer, L. Fabbietti, E. Epple, S. Lu, P. Klose, F. Hauenstein, N. Herrmann, D. Grzonka, Y. Leifels, M. Maggiora, D. Pleiner, B. Ramstein, J. Ritman, E. Roderburg, P. Salabura, A. Sarantsev, Z. Basrak, P. Buehler, M. Cargnelli, R. Čaplar, H. Clement, O. Czerwiakowa, I. Deppner, M. Dželalija, W. Eyrich, Z. Fodor, P. Gasik, I. Gašparić, A. Gillitzer, Y. Grishkin, O.N. Hartmann, K.D. Hildenbrand, B. Hong, T.I. Kang, J. Kecskemeti, Y.J. Kim, M. Kirejczyk, M. Kiš, P. Koczon, R. Kotte, A. Lebedev, A. Le Fèvre, J.L. Liu, V. Manko, J. Marton, T. Matulewicz, K. Piasecki, F. Rami, A. Reischl, M.S. Ryu, P. Schmidt, Z. Seres, B. Sikora, K.S. Sim, K. Siwek-Wilczyńska, V. Smolyankin, K. Suzuki, Z. Tymiński, P. Wagner, I. Weber, E. Widmann, K. Wiśniewski, Z.G. Xiao, T. Yamasaki, I. Yushmanov, P. Wintz, Y. Zhang, A. Zhilin, V. Zinyuk, J. Zmeskal
Publikováno v:
Physics Letters B, Vol 785, Iss , Pp 574-580 (2018)
We present the first determination of the energy-dependent amplitudes of N⁎ resonances extracted from their decay in KΛ pairs in p+p→pK+Λ reactions. A combined Partial Wave Analysis of seven data samples with exclusively reconstructed p+p→pK+
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5cf036512dc040ccb552a04e607db54d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
K G, Mladenović, M Ž, Grujović, M, Kiš, S, Furmeg, V Jaki, Tkalec, O D, Stefanović, S D, Kocić-Tanackov
Publikováno v:
Applied microbiology and biotechnologyReferences. 105(23)
There has been a growing interest in traditional dairy (such as raw milk cheeses) and meat products, in recent years. However, these products are suitable and nutrient medium and may be easily contaminated by microorganisms such as Enterobacteriaceae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.