Zobrazeno 1 - 10
of 221
pro vyhledávání: '"M, Jokanović"'
Autor:
V. M. Tomović, R. Šević, M. Jokanović, B. Šojić, S. Škaljac, T. Tasić, P. Ikonić, M. Lušnic Polak, T. Polak, L. Demšar
Publikováno v:
Archives Animal Breeding, Vol 59, Iss 3, Pp 401-415 (2016)
To compare quality traits of longissimus lumborum muscle of three genotypes, 20 White Mangalica (WM), 20 crossbred Duroc × White Mangalica (DWM) and 20 Large White (LW) pigs were allotted to the same indoor rearing and feeding conditions. Crossbred
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/991ff923ff4345abb06d9fcfc39524c0
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2019, Iss 50, Pp 172-178 (2019)
The influence of different roasting temperatures on the physical properties of Arabica and Robusta coffee was investigated. Arabica (Rio Minas) of two quality classes and Robusta coffee samples, roasted at 167, 171 and 175°C, were used for this rese
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Jokanović, P. Ikonic, V Stojkov, J Delic, Tatjana Peulić, V Banjac, B. Ikonić, S Vidosavljevic
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 854:012020
The incorporation of protein- and fibre-rich ingredients into starch-based extruded snacks is of interest for obtaining healthy products. However, development of this type of product has been limited, since protein and dietary fibre have negative eff
Autor:
M. Jokanović, Maja Ivić, Tatjana Peulić, Branimir Pavlić, Branislav Šojić, J Delic, V Tomovic, S. Skaljac, P. Ikonić
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 854:012040
The effect of thyme supercritical extract on oxidative stability of precooked and cold-stored (at 4°C for 6 days) pork chops was analysed. Thyme extract was applied with a marinated process (SF1), or was introduced on the surface of the chops after
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 333:012053
The quality of meat products on the market constantly comes into question. In Serbia, there remains some level of persistent distrust and suspicion regarding meat processors and meat quality. Protein quality, meaning protein content and percentage of