Zobrazeno 1 - 10
of 3 825
pro vyhledávání: '"M, Fujisawa"'
Autor:
R. Yamauchi, M. Fujisawa, S. Koyanagi, A. Muramatsu, T. Kobayashi, Y. Wada, K. Akama, M. Tanaka, H. Kurashige, A. Sato, H. Horiuchi, T. Mukai, Y. Yamamoto, Y. Sasaki
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 10, Pp 6710-6722 (2023)
ABSTRACT: Yogurt is made by fermenting milk with 2 lactic acid bacteria, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus. To comprehensively understand the protocooperation mechanism between S. thermophilus and L. bulgaricus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f7466ab5feb47319dd35cdf042cfdd6
Autor:
S. Suma, M. Fujisawa, Y. Abe, Y. Suehara, D. Kaji, T. Sugio, K. Kato, K. Akashi, K. Matsue, N. Nakamura, A. Suzuki, Y. Suzuki, S. Chiba, M. Sakata-Yanagimoto
Publikováno v:
HemaSphere, Vol 6, Pp 1179-1180 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/252b6e1c43d74929a8bacfaea73a579a
Publikováno v:
European Urology Open Science, Vol 19, Iss , Pp e210- (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f0cb4b9a6274a15bb8e9ff5b2b682ee
Autor:
S. Imai, T. Inoue, S. Nakayama, H. Den, T. Sano, M. Matsumoto, M. Muramaki, F. Yamamichi, Y. Yamada, M. Fujisawa
Publikováno v:
European Urology Open Science, Vol 19, Iss , Pp e1039- (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b02f61669bd41c3bd9ecbbc4e501b33
Autor:
M. Tambo, T. Inoue, H. Miura, J. Matsuzaki, K. Nutahara, S. Hamamoto, S. Okada, H. Fukuhara, M. Fujisawa, T. Matsuda
Publikováno v:
European Urology Open Science, Vol 19, Iss , Pp e1312-e1313 (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/beaed1cd5e2240fa881b5ea079745b86
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.