Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"M, DiNovi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J, Bend, M, Bolger, A G A C, Knaap, P M, Kuznesof, J C, Larsen, A, Mattia, I, Meylan, J I, Pitt, S, Resnik, J, Schlatter, E, Vavasour, M Veerabhadra, Rao, P, Verger, R, Walker, H, Wallin, B, Whitehouse, P J, Abbott, G, Adegoke, R, Baan, J, Baines, S, Barlow, D, Benford, A, Bruno, R, Charrondiere, J, Chen, M, Choi, M, DiNovi, C E, Fisher, N, Iseki, Y, Kawamura, Y, Konishi, S, Lawrie, J C, Leblanc, C, Leclercq, H M, Lee, G, Moy, I C, Munro, A, Nishikawa, Z, Olempska-Beer, G, de Peuter, M E J, Pronk, A G, Renwick, M, Sheffer, I G, Sipes, A, Tritscher, L Valente, Soares, A, Wennberg, G M, Williams
Publikováno v:
World Health Organization technical report series. (947)
This report represents the conclusions of a Joint FAO/WHO Expert Committee convened to evaluate the safety of various food additives, including flavouring agents, with a view to recommending acceptable daily intakes (ADIs) and to preparing specificat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry. 32:171-188
The taste properties of seventeen 5-membered cyclic molecules are examined in relation to their substituents, fused ring moieties and potential fused ring moieties due to intramolecular hydrogen bonding. Apparent molar volume measurements allow the e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.