Zobrazeno 1 - 10
of 465
pro vyhledávání: '"Lyxose"'
Autor:
Hao Wu, Ming Yi, Xiaoyi Wu, Yating Ding, Minghui Pu, Li Wen, Yunhui Cheng, Wenli Zhang, Wanmeng Mu
Publikováno v:
Synthetic and Systems Biotechnology, Vol 8, Iss 2, Pp 323-330 (2023)
d-Mannose is an attractive functional sugar that exhibits many physiological benefits on human health. The demand for low-calorie sugars and sweeteners in foods are increasingly available on the market. Some sugar isomerases, such as d-lyxose isomera
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1611116a0bd445789f0ba3dfe7732507
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Simone Antonio De Rose, Tom Kuprat, Michail N. Isupov, Andreas Reinhardt, Peter Schönheit, Jennifer A. Littlechild
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 9 (2021)
A novel D-lyxose isomerase has been identified within the genome of a hyperthermophilic archaeon belonging to the Thermofilum species. The enzyme has been cloned and over-expressed in Escherichia coli and biochemically characterised. This enzyme diff
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6b8d8f8a86a497faa268ce216468c62
Publikováno v:
AMB Express, Vol 9, Iss 1, Pp 1-11 (2019)
Abstract d-Mannose and l-ribose are two important monosaccharides, which have attracted public attention recently because of their great application potentials in food, cosmetic and pharmaceutical industries. Sugar isomerases catalyze the sugar isome
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58a555344cad48d7b8f16668bf12f2d6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Débora Olimpio da Silva Avelino, Mario R. Meneghetti, Simoni M.P. Meneghetti, Dhara B.A. Pryston, Thatiane Veríssimo dos Santos
Publikováno v:
Catalysis Today. :125-132
In this study, tin oxide (SnO2), molybdenum oxide (MoO3) and a mixed oxide based on tin and molybdenum (respectively, Sn100, Mo100 and SnMo25, synthesized by the impregnation method) were applied in xylose conversion. The best results were obtained e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alan H. Haines, David L. Hughes
Publikováno v:
Acta Crystallographica Section E: Crystallographic Communications, Vol 72, Iss 5, Pp 628-631 (2016)
The title compound, Na+·C5H11O8S− [systematic name: sodium (1S,2S,3S,4R)-1,2,3,4,5-pentahydroxypentane-1-sulfonate], is formed by reaction of d-lyxose with sodium bisulfite (sodium hydrogen sulfite) in water. The anion has an open-chain structure
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/703cf8c0b94047208e5958f22f4cfdd8