Zobrazeno 1 - 10
of 109
pro vyhledávání: '"Lysine content"'
Autor:
Xiaolei Zhang, Hongtao Wen, Jing Wang, Lin Zhao, Lei Chen, Jialei Li, Haitao Guan, Zhenhai Cui, Baohai Liu
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 25, Iss 1, Pp 1-8 (2024)
Abstract Background Low levels of the essential amino acid lysine in maize endosperm is considered to be a major problem regarding the nutritional quality of food and feed. Increasing the lysine content of maize is important to improve the quality of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13fe6274074648619ac63c61638ca114
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2024)
Globally, wheat (Triticum aestivum L.) is a major source of proteins in human nutrition despite its unbalanced amino acid composition. The low lysine content in the protein fraction of wheat can lead to protein-energy-malnutrition prominently in deve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69b4c7fe5cea452e8e44cf498c9e7437
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 17, Iss , Pp 100549- (2023)
Lysine is a limiting essential amino acid in rice. This study determined the variation in lysine content and evaluated the relationship between lysine and protein content in indica rice landraces of four provinces (Guangdong, Guangxi, Hunan, and Sich
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7aab7905c0b44088beebc16628d7024b
Autor:
Charles Brooker, Giuseppe Tronci
Publikováno v:
Prosthesis, Vol 4, Iss 1, Pp 1-14 (2022)
The tissue source of type I collagen is critical to ensure scalability and regulation-friendly clinical translation of new medical device prototypes. However, the selection of a commercial source of collagen that fulfils both aforementioned requireme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6203b44c57b4e47a7aa5c7ad6a85e40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.