Zobrazeno 1 - 10
of 293
pro vyhledávání: '"Lysimachia christinae Hance"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiaoyi Zhang, Kexin Wang, Hui Dai, Jieqi Cai, Yujie Liu, Chuanhui Yin, Jie Wu, Xiaowei Li, Guiyong Wu, Aiping Lu, Qinwen Liu, Daogang Guan
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 13 (2022)
Traditional Chinese medicine (TCM) usually acts in the form of compound prescriptions in the treatment of complex diseases. The herbs contained in each prescription have the dual nature of efficiency and toxicity due to their complex chemical compone
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/950275820a7349888e2ceea6a35d211f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ning-hua Wu, Zhi-qiang Ke, Shan Wu, Xiao-song Yang, Qing-jie Chen, Sheng-tang Huang, Chao Liu
Publikováno v:
BMC Complementary and Alternative Medicine, Vol 18, Iss 1, Pp 1-7 (2018)
Abstract Background Lysimachia christinae Hance is a traditional Chinese medicine with diuretic, detumescent, and detoxifying effects. Our aimed to optimize the extraction protocol to maximize the yield of flavonoids from Lysimachia christinae Hance,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1030ca73ee9f4edaaa5479bacae450d2
Autor:
Kim, Hyun A.1 (AUTHOR), Lee, Dong‐Sung2 (AUTHOR), Lee, Hwan2 (AUTHOR), Lee, Joomin1 (AUTHOR) joominlee@chosun.ac.kr
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2020, Vol. 8 Issue 10, p5717-5728. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.