Zobrazeno 1 - 10
of 317
pro vyhledávání: '"Lyng J"'
Publikováno v:
Drying Technology; 2024, Vol. 42 Issue 14, p2111-2121, 11p
Publikováno v:
Zaguán. Repositorio Digital de la Universidad de Zaragoza
instname
instname
Traditional processing practices used in the manufacture of ready-to-eat edible crab products include a double-heat treatment involving an initial cooking step followed by washing and packaging and finally, a second heat pasteurisation. The latter, p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::16dd1089bf65f8fdd752395074d928e8
http://zaguan.unizar.es/record/86426
http://zaguan.unizar.es/record/86426
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2006 77(2):215-229
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.