Zobrazeno 1 - 10
of 103
pro vyhledávání: '"Lynch, Kieran M."'
Autor:
Lynch, Kieran M.1, Strain, Conall R.2,3, Johnson, Crystal2,3, Patangia, Dhrati2,3, Stanton, Catherine2,3, Koc, Fatma2,3, Gil-Martinez, Jorge4, O'Riordan, Patrick4, Sahin, Aylin W.1, Ross, R. Paul3, Arendt, Elke K.1,3 e.arendt@ucc.ie
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. Dec2021, Vol. 60 Issue 8, p4393-4411. 19p. 1 Diagram, 4 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Water kefir is a sparkling, slightly acidic fermented beverage produced by fermenting a solution of sucrose, to which dried fruits have been added, with water kefir grains. These gelatinous grains are a symbiotic culture of bacteria and yeast embedde
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1535::f54eca37c235113b0079a54e6403aaf2
https://hdl.handle.net/10468/11139
https://hdl.handle.net/10468/11139
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2022, Vol. 62 Issue 15, p4242-4265, 24p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Food spoilage resulting from the presence of yeast is a common problem in the food industry. The development of natural food preservatives is a growing area of interest for the food industry. The application of antimicrobial peptides derived from pla
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1535::e6ceedb1ac24a5f9afff3c91ac431a4a
https://hdl.handle.net/10468/9786
https://hdl.handle.net/10468/9786
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.