Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Lycium chinense Mill"'
Autor:
Peipei Zhou, Di Chen, Chang Liu, Liwei Liu, Tianyuan Zheng, Wenbo Cheng, Yunyu Duan, Yifei Wang, Lihua Zuo, Zhi Sun
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101703- (2024)
A rapid, simple, effective, and green method for the determination of betaine and trigonelline from Lycium chinense Mill. (LCM) and the quantification of the trigonelline in coffee was proposed and validated by matrix-assisted laser desorption ioniza
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3524287bf0214d20864c75d5331b6258
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-14 (2020)
There is a growing public interest in fruits labeled as „superfood” (functional food). A “superfood” should have a high content of bioactive substances with a positive impact on human health. Seven different cultivars of goji berry fruits (Ly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa2c9f3ce67c46248c2178ef46556ee2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 20, Iss 12, Pp 22553-22564 (2015)
The objective of this study was to explore the gastroprotective properties of the aerial part of Lycium chinense Mill (LCA) against ethanol-induced gastric mucosa lesions in mice models. Administration of LCA at doses of 50, 100, 200 and 400 mg/kg bo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0319e975904c4d4fb89c8d83abe8f379
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 67, Iss 4, Pp 1185-1194 (2015)
In this study, we investigated the effects of artificial defoliation on the growth and physiological response of Lycium chinense Mill. to salt stress. Our results show that partial defoliation increases the plant relative growth rate, leaf water c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5b28fb72fca4ea3b5929938282324a0