Zobrazeno 1 - 10
of 119
pro vyhledávání: '"Lychee fruit"'
Publikováno v:
Journal of Agribusiness in Developing and Emerging Economies, 2020, Vol. 10, Issue 2, pp. 203-216.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JADEE-05-2019-0076
Publikováno v:
Revista de Investigaciones Universidad del Quindío, Vol 33, Iss 1 (2021)
The purpose of this study focuses on presenting the food and drink process in the case of making lychee juice and lychee-tea combination fruit juice in a tropical country such as Vietnam. We mainly use methods of qualitative analysis, synthesis and i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85dfc9a585964559b685650ef287822a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Physical Activity and Nutrition
[Purpose] Excessive reactive oxygen species (ROS) induced by prolonged high-intensity exercise can cause structural and functional damage. Antioxidant polyphenol supplementation, which reduces ROS levels, may improve high-intensity exercise performan
Publikováno v:
Revista de Investigaciones Universidad del Quindío, Vol 33, Iss 1 (2021)
The purpose of this study focuses on presenting the food and drink process in the case of making lychee juice and lychee-tea combination fruit juice in a tropical country such as Vietnam. We mainly use methods of qualitative analysis, synthesis and i
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Integrative Agriculture, Vol 12, Iss 9, Pp 1694-1702 (2013)
Heat and acid treatments were reported to be a promising substitute for SO2 fumigation in color protection of postharvest lychee (Litchi chinensis Sonn.) fruits, but the mechanism was not clear. In the present study, hot water (70°C) dipping followe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da771c5e15304c1d9adefa4d917602d5