Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Lv MY"'
Publikováno v:
International Journal of COPD, Vol Volume 19, Pp 33-50 (2024)
Mei-Yu Lv,1,2 Ling-Ling Jin,2,3 Xi-Qiao Sang,2 Wen-Chao Shi,2 Li-Xia Qiang,2 Qing-Yan Lin,4 Shou-De Jin2 1Department of Respiratory Medicine, Harbin Medical University Cancer Hospital, Harbin, 150001, People’s Republic of China; 2Department of Resp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/006305015eb240c2a58ea0b25b679676
Publikováno v:
International Journal of COPD, Vol Volume 17, Pp 1537-1552 (2022)
Mei-Yu Lv, Li-Xia Qiang, Bao-Cai Wang, Yue-Peng Zhang, Zhi-Heng Li, Xiang-Shun Li, Ling-Ling Jin, Shou-De Jin Department of Respiratory Medicine, The Fourth Affiliated Hospital of Harbin Medical University, Harbin, 150001, People’s Republic of Chin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/434d1c6dba0c4015aca179ae7f60d16d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zheng SY; College of Food Science and Engineering, Wuhan Polytechnic University, Wuhan 430023, China., Zhou J; College of Food Science and Engineering, Wuhan Polytechnic University, Wuhan 430023, China., Lv MY; College of Food Science and Engineering, Wuhan Polytechnic University, Wuhan 430023, China., Du J; Key Laboratory for Deep Processing of Major Grain and Oil, Ministry of Education, Wuhan Polytechnic University, Wuhan 430023, China; Hubei Key Laboratory for Processing and Transformation of Agricultural Products, Wuhan Polytechnic University, Wuhan 430023, China; College of Food Science and Engineering, Wuhan Polytechnic University, Wuhan 430023, China. Electronic address: dj890520@126.com., Zhou B; College of Food Science and Engineering, Wuhan Polytechnic University, Wuhan 430023, China., Ding WP; Key Laboratory for Deep Processing of Major Grain and Oil, Ministry of Education, Wuhan Polytechnic University, Wuhan 430023, China; Hubei Key Laboratory for Processing and Transformation of Agricultural Products, Wuhan Polytechnic University, Wuhan 430023, China; College of Food Science and Engineering, Wuhan Polytechnic University, Wuhan 430023, China., Wang XD; Key Laboratory for Deep Processing of Major Grain and Oil, Ministry of Education, Wuhan Polytechnic University, Wuhan 430023, China; Hubei Key Laboratory for Processing and Transformation of Agricultural Products, Wuhan Polytechnic University, Wuhan 430023, China; College of Food Science and Engineering, Wuhan Polytechnic University, Wuhan 430023, China. Electronic address: xuedongwuhan@163.com., Zhang HL; Key Laboratory for Deep Processing of Major Grain and Oil, Ministry of Education, Wuhan Polytechnic University, Wuhan 430023, China; Hubei Key Laboratory for Processing and Transformation of Agricultural Products, Wuhan Polytechnic University, Wuhan 430023, China; College of Food Science and Engineering, Wuhan Polytechnic University, Wuhan 430023, China. Electronic address: zhanghailong@whpu.edu.cn.
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules [Int J Biol Macromol] 2024 Nov; Vol. 279 (Pt 3), pp. 135334. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 04.