Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Lutter, Liis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lutter, Liis
Magistritöö eesmärgiks oli uurida eesti punase karja veiste ternespiima rasvhappelise koostise muutuste dünaamikat triatsüülglütseroolides nelja poegimisjärgse lüpsi jooksul. Selleks uuriti kaheksateistkümne Eesti Maaülikooli Märja katsef
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3875::a5ad8c7f391f48ca5cfa79f7f0dea7c4
http://hdl.handle.net/10492/2324
http://hdl.handle.net/10492/2324
Autor:
Lutter, Liis
Töö eksperimentaalses osas uuriti ternespiima kogumisvõimalusi üle 500 lehmaga piimakarjades. Tulemustest selgus, et rohkem kui pooled küsitlusele vastanud farmidest oleksid nõus vasikate söötmisest ülejäävat ternespiima müüma kokkuostja
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3875::0ea265f254a3aec4c85355b1433f8e7a
http://hdl.handle.net/10492/893
http://hdl.handle.net/10492/893
Autor:
Luik, Lisbeth
Magistritöö Toiduainete tehnoloogia õppekaval Hallitusseened on sagedased toiduainete saastajad, kuna viimased pakuvad hallituse arenguks sobivat kasvukeskkonda. Hallitusseened on võimelised produtseerima mükotoksiine, millest peamiseks toiduain
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3875::6f917b33fb9b9afd33481e0c24bed123
http://hdl.handle.net/10492/8447
http://hdl.handle.net/10492/8447
Autor:
Sahharov, Pavel
Magistritöö Toiduainete tehnoloogia õppekaval Leivajuuretises domineerivate piimhappebakteri liikide metaboolne aktiivsus, nt piimhappe tootmine, lenduvate ühendite süntees jm, mõjutab leivajuuretise omadusi ning seeläbi lõpptoote kvaliteeti.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3875::e2605a9eaa041162c570b4043c0d2951
http://hdl.handle.net/10492/8481
http://hdl.handle.net/10492/8481
Autor:
Kuzina, Aljona
Magistritöö Toiduainete tehnoloogia õppekaval Leivajuuretis on piimhappebakterite ja pärmseentega kääritatud jahu-vee segu, mida laialdaselt kasutatakse leiva organoleptiliste omaduste tõstmiseks ja säilimisaja pikendamiseks. Leivajuuretise f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3875::339162dfcf7e78a1ac3010130efd5f95
http://hdl.handle.net/10492/7619
http://hdl.handle.net/10492/7619