Zobrazeno 1 - 10
of 678
pro vyhledávání: '"Lutjanus sp"'
Publikováno v:
Egyptian Journal of Aquatic Biology & Fisheries. Nov2024, Vol. 28 Issue 6, p589-601. 13p.
Autor:
Tatty Yuniarti, Nafa Ya’la Arrahmi, Niken Dharmayanti, Sri Sugiwati, Mugi Mulyono, Taufik Hidayat, Pujoyuwono Martosuyono, Aghitia Maulani, Albar Alghany
Publikováno v:
Jurnal Pascapanen dan Bioteknologi Kelautan dan Perikanan, Vol 19, Iss 1, Pp 61-72 (2024)
Hidrolisat protein ikan (HPI) merupakan produk dari reaksi hidrolisis ikatan peptida menghasilkan pelepasan peptida aktif pendek dan lebih mudah diserap. Ikan kakap merupakan komoditas perikanan laut yang berlimpah di Indonesia. Penelitian ini bertuj
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e4534b4f7b34db5be3b4f02d118689e
Publikováno v:
Marine Fisheries: Jurnal Teknologi dan Manajemen Perikanan Laut, Vol 15, Iss 2 (2024)
Rembang Regency has quite large fishery potential in 2021, reaching 87,292.9 tonnes in Central Java. One of the catches with high economic value is red snapper (Lutjanus sp.). Red Snapper is a demersal fish obtained from the operation of Danish seine
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4cecd81846af4905a9ee19704046f08f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jabbar, Hajria1, Widiyanti, Prihartini1,2 pwidiyanti@fst.unair.ac.id, Paramadini, Adanti Wido1, Putri, Dina Kartika1, Isfandiary, Andini1
Publikováno v:
Folia Medica Indonesiana (2355-8393). Sep2020, Vol. 56 Issue 3, p229-234. 6p.
Publikováno v:
Agritech, Vol 37, Iss 3, Pp 319-326 (2018)
Fish has a high nutritional value and is a major food source in many countries. Fish lipid has a high content of polyunsaturated fatty acids (PUFAs), especially eicosapentaenoic acid (EPA; 20: 5n-3) and docosahexsanoic acid (DHA; 22: 6n-3). The objec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5aab66241d47457fb5dcb80fccb20ba9
Publikováno v:
Agrointek, Vol 12, Iss 1, Pp 55-60 (2018)
Ikan kakap mengandung kadar protein 20.55% Protein ikan kakap yang cukup tinggi dapat dimanfaat sebagai produk dari hidrolisat protein seperti pepton. Pepton digunakan sebagai sumber nutrien media untuk mikroorganisme .Pepton bersifat mudah berikatan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d00e152a1014f3bb420904e96c6481b
Autor:
Hajria Jabbar, Prihartini Widiyanti, Adanti Wido Paramadini, Dina Kartika Putri, Andini Isfandiary
Publikováno v:
Folia Medica Indonesiana, Vol 56, Iss 3, Pp 229-234 (2021)
Head trauma was the third cause of deaths that have a high rank that can make serious head injury for 25.5%-54.9%. This study has been conducted by making a replacement layer of the brain (dura) to overcome the impact of dural defect by utilizing was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6eb183b9687e4dcd8a87167cac24b08c
Publikováno v:
Journal of Marine and Coastal Science, Vol 10, Iss 2, Pp 85-91 (2021)
Red snappers are fishery commodities which have high market values. Raw materials of red snappers are important elements which determine the quality of the final products. Therefore, an enhancement of raw materials quality should be conducted through
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a59cb59727c4b81b9260506395a1c70