Zobrazeno 1 - 10
of 10 801
pro vyhledávání: '"Lupinus albus L"'
Publikováno v:
Revista Principia, Vol 62, Iss 0 (2025)
O cultivo de tremoço branco é incipiente no Brasil, mesmo apresentando aptidão para a região Sul durante o outono-inverno. A cultura pode ganhar expressão não só pelo seu potencial de uso como adubação verde e cobertura do solo, mas pela com
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/524c4079ab474c4e9730f7b348cf85fb
Autor:
Teshiwal Bizuayen Adamu, Aklilu Melese Mengesha, Mekuriaw Assefa Kebede, Bekalu Lake Bogale, Tadesse Walle Kassa
Publikováno v:
Results in Chemistry, Vol 10, Iss , Pp 101724- (2024)
This study aimed to synthesize zinc oxide nanoparticles (ZnO NPs) from Lupinus albus L. (white lupin) seed extract and investigate their photocatalytic and antibacterial applications. Phytochemical analysis of the seed extract revealed the presence o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec066d7116984be8b126cb4d711b3b4a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shakir, Shakir Bahaddin1 shakir.bahaddin@su.edu.krd
Publikováno v:
ZANCO Journal of Pure & Applied Sciences. 2024, Vol. 36 Issue 4, p63-70. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cem Baltacıoğlu, Asiye Özcan Tarım
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 12, Iss 10, Pp 1673-1678 (2024)
Bu çalışma, acı baklanın (Lupinus albus L.) acılığı giderme sürecinde bir ön işlem yöntemi olarak ultrasonun etkinliğini araştırarak, genel kalitesini ve besin profilini iyileştirmeyi amaçlamaktadır. Acı bakla tohumları protein v
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/75fd290256e04538b0bbf810eff9b3c5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.