Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Luo, Peihuan"'
Autor:
Luo, Peihuan, Ai, Jian, Wang, Yuxin, Wang, Songen, Schols, Henk A., Smidt, Hauke, Battino, Maurizio, Bai, Weibin, Tian, Lingmin
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2024 146 Part A
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods December 2020 75
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cai H; College of Food, South China Agricultural University, Guangzhou, 510642, China. caihuitian188@163.com., Zhang Y; Huanong (Chaozhou) Food Research Institute Co., Ltd., Chaozhou, 521000, China. caihuitian188@163.com., Qiu Z; College of Food, South China Agricultural University, Guangzhou, 510642, China. caihuitian188@163.com., Luo P; College of Food, South China Agricultural University, Guangzhou, 510642, China. caihuitian188@163.com.
Publikováno v:
Cellular and molecular biology (Noisy-le-Grand, France) [Cell Mol Biol (Noisy-le-grand)] 2022 Feb 27; Vol. 67 (6), pp. 200-212. Date of Electronic Publication: 2022 Feb 27.