Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Luo, Kaiyun"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 4, Pp 20-26 (2024)
Objective: To evaluate the effects of mechanical processing on the physicochemical properties of oat β-glucan and its in vitro fermentation. Methods: Oat coarse grains, oat flakes, and oat flour were respectively produced through mechanical progress
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6bcee26b83604986af99133f5fb9a270
Autor:
Wang, Xufeng, Wang, Yuqi, Wang, Xiongshi, Xing, Yunhao, Kuang, Chuyu, Luo, Kaiyun, Cheng, Yunhui, Wang, Shaoyun
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2024 442
Autor:
Wang, Xufeng, Yu, Mengqin, Wang, Zhenzhong, Luo, Kaiyun, Adhikari, Benu, Miao, Song, Liu, Shutao
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2022 394
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering December 2019 263:280-287
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2019 244:32-39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.