Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Luo, Fangyao"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT 1 October 2023 188
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 3 January 2018 227:207-212
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Storage & Process; 2024, Issue 3, p14-20, 7p
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jun2018, Vol. 6 Issue 4, p998-1005. 8p.
Publikováno v:
Scientia Horticulturae. 227:207-212
In this study, the changes in weight loss, color, tissue electrolyte leakage rate (REC), sensory (overall visual quality, off-odor and tightness), total chlorophyll and ascorbic acid (Vc) levels in broccoli heads were examined during three pre-storag
Publikováno v:
Journal of Food Safety. 38
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, 6(4):998-1005
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition
The objective of this study was to investigate the effects of aqueous solutions of ethanol (25%, v/v) and ascorbic acid (AA, 1%, m/v) alone and in combination, along with modified atmosphere packaging (MAP) or vacuum packaging (VP), on the physicoche