Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Luo, Donglan"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2024 458
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 November 2024 337
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology October 2024 216
Autor:
Huang, Tianyu, Kou, Xiaohong, Qiao, LinXiang, Li, Jiangkuo, Luo, Donglan, Wang, Xiufen, Cao, Sen
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2024 460 Part 2
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 21, Pp 239-257 (2023)
In an attempt to evaluate the effect of eugenol on the preservation and quality of passion fruit, its physiological and biochemical changes were investigated after soaking treatment with 0.3 mg/mL at room temperature, (20 ± 1) ℃. The results showe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62d8cd34199a48b5ac4a6629f6f7083f
Publikováno v:
In Physiological and Molecular Plant Pathology May 2024 131
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Physiological and Molecular Plant Pathology September 2023 127
Autor:
Wang, Xiaogang1 (AUTHOR), Luo, Donglan1 (AUTHOR), Kou, Xiaohong2 (AUTHOR), Ye, Shenjie1 (AUTHOR), Li, Jiangkuo3 (AUTHOR), Ba, Liangjie1 (AUTHOR), Cao, Sen1 (AUTHOR) cs5638myself@126.com
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture. Oct2024, p1. 12p. 7 Illustrations.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.