Zobrazeno 1 - 10
of 752
pro vyhledávání: '"Lundström, K."'
Autor:
Ahola, M., Authier, M. (Matthieu), Benjamins, S., Brasseur, S., Brownlow, A. (Andrew), Carl-ström, J., Evans, P. (Piter), Fariñas, A., Fernández, R., Geelhoed, S., Haelters, J., Hammond, P.S. (Philip), Jussi, M., Lundström, K., Nilssen, K., Pawliczka, I., Petitguyot, M., Pierce, G.J. (Graham John), Plikshs, M., Prieto, R., Ransijn, J., Rumes, B., Russell, D., Smout, S., Saavedra, C. (Camilo), Vázquez-Bonales, J.A. (José Antonio), van Neer, A., Verevkin, M., Verutes, V., Vetemaa, M., Vincent, C., Waggitt, J.
Publikováno v:
e-IEO. Repositorio Institucional Digital de Acceso Abierto del Instituto Español de Oceanografía
instname
instname
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e20206d2e2f00e81c547e92fea9045d0
https://hdl.handle.net/10508/12103
https://hdl.handle.net/10508/12103
Publikováno v:
In Theriogenology 2009 71(2):302-310
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 101(2):439-448
Publikováno v:
In Food and Chemical Toxicology 2007 45(4):676-681
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tverin, M. (Malin), Esparza-Salas, R. (Rodrigo), Strömberg, A. (Annika), Tang, P. (Patrik), Kokkonen, I. (Iiris), Herrero, A. (Annika), Kauhala, K. (Kaarina), Karlsson, O. (Olle), Tiilikainen, R. (Raisa), Vetemaa, M. (Markus), Sinisalo, T. (Tuula), Käkelä, R. (Reijo), Lundström, K. (Karl)
The growing grey seal (Halichoerus grypus) population in the Baltic Sea has created conflicts with local fisheries, comparable to similar emerging problems worldwide. Adequate information on the foraging habits is a requirement for responsible manage
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2423::a232f3faa2a4bd68ad8c6eb1981cf307
http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2019100831712
http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2019100831712
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry February 2003 80(2):177-186
Autor:
Winder, Monika, Andersson, H., Bauer, B., Bonsdorff, E., Björklung, C., Costalago, D., Gogina, M., Gröger, M., Herkül, K., Kock Rasmussen, E., Kotta, J., Lauringson, V., Lundström, K., MacKenzie, B. R., Margonski, P., Möller, T., Nyström, K., Ojaveer, H., Orav-Kotta, H., Puntila, R., Pärnoja, M., Skov, H., Tomczak, M. T., Törnroos, A., Warzocha, J., Wåhlström, I., Zaiko, A., Zettler, M. L.
Publikováno v:
BIO-C3 Deliverable, D4.3 . EU Bonusproject BIO-C3, 16 + App. pp.
BIO-C3 Deliverable
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::47f4349f2115345254382dc89f1d29d5
http://oceanrep.geomar.de/42051/
http://oceanrep.geomar.de/42051/