Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Lundén, Saara"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sandell, Mari, Hoppu, Ulla, Lundén, Saara, Salminen, Mari, Puolimatka, Tuuli, Laaksonen, Oskar, Laitinen, Kirsi, Hopia, Anu
Publikováno v:
In Food Quality and Preference October 2015 45:166-170
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Handbook of Plant-Based Food and Drinks Design discusses conventional and emerging technologies for plant-based ingredient improvement (yield, nutritional composition and functional properties) while considering food safety, sustainability, and socia