Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Lunardi, Vanessa Martins"'
Publikováno v:
Química Nova, Vol 28, Iss 6, Pp 947-951 (2005)
The aim of this study is to determine the influence of frying time on the alterations of sunflower, corn and soybean oils during deep fat frying of potato chips. The analytical methods used to evaluate the oil alterations are: free fatty acids, perox
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d5a7d764c0d4841b07420cb19e13ac6
Autor:
Jorge, Neuza, Soares, Bruno Bellei Prazeres, Lunardi, Vanessa Martins, Malacrida, Cassia Roberta
Publikováno v:
Química Nova, Volume: 28, Issue: 6, Pages: 947-951, Published: DEC 2005
The aim of this study is to determine the influence of frying time on the alterations of sunflower, corn and soybean oils during deep fat frying of potato chips. The analytical methods used to evaluate the oil alterations are: free fatty acids, perox
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::4acf989cd8c4cc5eca14ad3d05b7960a
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422005000600003&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-40422005000600003&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.