Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Lukkananukool, Achara"'
Autor:
Chaosap, Chanporn, Sommart, Kritapon, Adeyemi, Kazeem D., Polyorach, Sineenart, Lukkananukool, Achara
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis March 2024 127
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mitchaothai, Jamlong, Lertpatarakomol, Rachakris, Trairatapiwan, Tassanee, Lukkananukool, Achara
Publikováno v:
Animals (2076-2615); Aug2024, Vol. 14 Issue 15, p2176, 16p
Autor:
Mitchaothai, Jamlong, Grabowski, Nils T., Lertpatarakomol, Rachakris, Trairatapiwan, Tassanee, Lukkananukool, Achara
Publikováno v:
Veterinary Sciences; Jul2024, Vol. 11 Issue 7, p295, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 3, Issue: 2 307-310
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
The effects of twoprocessing methods (soaking and wilting) and three processing times (12, 24 and48h) on the hydrocyanic acid potential (HCNp) oftwo varieties of cassava tuber were evaluated. The initial HCNp content in the Redcassava Red (165.04 mg/
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::a90e4e0244408631bda64b30fa4af0cd
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ijafls/issue/47015/626211
https://dergipark.org.tr/tr/pub/ijafls/issue/47015/626211
Autor:
Mitchaothai J; Office of Administrative Interdisciplinary Program on Agricultural Technology, School of Agricultural Technology, King Mongkut's Institute of Technology Ladkrabang (KMITL), Bangkok 10520, Thailand., Lertpatarakomol R; Faculty of Veterinary Medicine, Mahanakorn University of Technology (MUT), Bangkok 10530, Thailand., Trairatapiwan T; Faculty of Veterinary Medicine, Mahanakorn University of Technology (MUT), Bangkok 10530, Thailand., Lukkananukool A; Department of Animal Production Technology and Fisheries, School of Agricultural Technology, King Mongkut's Institute of Technology Ladkrabang (KMITL), Bangkok 10520, Thailand.
Publikováno v:
Animals : an open access journal from MDPI [Animals (Basel)] 2024 Jul 26; Vol. 14 (15). Date of Electronic Publication: 2024 Jul 26.