Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Lukeman H"'
Autor:
Lukeman Haruna, Ernest E. Abano, Ernest Teye, Isaac Tukwarlba, Stephen Adu, Kesse J. Agyei, Eric Kuma, Wilson Yeboah, Mary Lukeman
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 17, Iss , Pp 101211- (2024)
The study investigated the impact of partial pulp removal (PPR) and fermentation duration (FD) on drying behavior, quality attributes and flavor profile of cocoa beans. The research explored the use of PPR (ranging from 0 % to 100 %) at various FDs (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab4fb09c5487405ebc9955623839b51a
Autor:
Lukeman Haruna, Ernest E. Abano, Ernest Teye, Isaac Tukwarlba, Wilson Yeboah, Kesse J. Agyei, Mary Lukeman
Publikováno v:
International Journal of Food Science, Vol 2024 (2024)
Cocoa bean acidification, fermentation, and flavour quality are intricately shaped by pulp preconditioning and fermentation treatments. This study investigates the impact of predrying and subsequent fermentation on key parameters such as pH, titratab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d493dd38e23451c8642ab3340c74c4b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
LUKEMAN HJ
Publikováno v:
United States Armed Forces medical journal [U S Armed Forces Med J] 1953 Apr; Vol. 4 (4), pp. 611-2.
Autor:
LUKEMAN HJ
Publikováno v:
The Urologic and cutaneous review [Urol Cutaneous Rev] 1952 Feb; Vol. 56 (2), pp. 85-94.