Zobrazeno 1 - 10
of 605
pro vyhledávání: '"Lugasi, A"'
Autor:
Marco Bonanno, Leandra Desjardins, Tziona Lugasi, Julie Carrier, Nathalie Labonté, Serge Sultan, Hallie Coltin, Sébastien Perrault, Carole Provost, Caroline Laverdière, Nancy Cloutier, Andrea Saragosti, Émilie Régnier-Trudeau, Benedicte Koukoui
Publikováno v:
Pilot and Feasibility Studies, Vol 10, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Background Pediatric brain tumor survivors (PBTS) are at risk of physical, cognitive, and psychosocial challenges related to their diagnosis and treatment. Routine follow-up care as adults is therefore essential to their long-term health and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f0a6bf38eec47da8c08d1c0f8a57ca2
Publikováno v:
European Countryside, Vol 15, Iss 4, Pp 579-597 (2023)
The aim of the research is to assess the behaviour of the consumers of organic products, with a particular focus on the frequency of consumption, the groups of purchased products, the preferred sales channels, the consumer motivations, and the impact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f4c055d98ea4618923ce8441bb4ab98
Autor:
Soós, Gabriella, Lugasi, Andrea
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science June 2024 36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Timothy Omara, Christine Betty Nagawa, Christine Kyarimpa, Stefan Böhmdorfer, Thomas Rosenau, Solomon Omwoma Lugasi, Henry Matovu, Silver Odongo, Patrick Ssebugere
Publikováno v:
Phycology, Vol 3, Iss 1, Pp 147-167 (2023)
Advected cyanobacteria, algal blooms and cyanotoxins have been increasingly detected in freshwater ecosystems. This review gives an insight into the present state of knowledge on the taxonomy, dynamics, toxic effects, human and ecological health impl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/371a1c27263f4f798a8705687fb13f14
Autor:
AlOudat, Mohannad, Magyar, Norbert, Simon Sarkadi, Livia, Shaikh, Ayaz Mukarram, Lugasi, Andrea
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2024, Vol. 22 Issue 5, p954-973, 20p
Publikováno v:
In Technology in Society February 2022 68
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 18, Iss 12 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05a12dd6a6504d4fa05beb3c41f74275
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science July 2021 24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.