Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Ludke JV"'
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science v.20 n.4 2018
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science, Volume: 20, Issue: 4, Pages: 781-788, Published: DEC 2018
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science, Volume: 20, Issue: 4, Pages: 781-788, Published: DEC 2018
The objective of this study was to evaluate the effect of diets formulated with corn plus soybean meal (CSM) or with 21% autoclaved castor meal (ACM), with the addition of two enzyme complexes (EC1 and EC2), on the performance and egg quality of layi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b5a835813c0751da17803a59a60d88a1
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2018000400781
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2018000400781
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science v.15 n.4 2013
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 15, Issue: 4, Pages: 371-378, Published: DEC 2013
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 15, Issue: 4, Pages: 371-378, Published: DEC 2013
An experiment was carried out to evaluate the effect of the inclusion of 20% whole-grain or ground pearl millet (PM) in mash and pelleted diets on the performance, carcass traits, and organ weights of broilers reared until 21 days of age. A randomize
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6e3176a89316598d65763272a7013c7d
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2013000400012
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2013000400012
Publikováno v:
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 14, Issue: 2, Pages: 107-97, Published: JUN 2012
Brazilian Journal of Poultry Science v.14 n.2 2012
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science v.14 n.2 2012
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
The aim of this study was to determine the chemical composition, amino acid content and energy values, as well as to quantify the passage rate in the digestive tract of three different poultry offal meals (POM), in two experiments carried out with br
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3e50b806d106127f8a57b81445057f37
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2012000200003&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2012000200003&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.