Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Luchese, Rosa H."'
Autor:
Auriema, Bruna E., Correa, Fernando J., Silva, Ramon, Soares, Paula Thaís S., Lima, Aloizio L., Vidal, Vitor André S., Raices, Renata S.L., Pollonio, Marise A.R., Luchese, Rosa H., Esmerino, Erick A., Mathias, Simone P.
Publikováno v:
In Food Research International February 2022 152
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science April 2018 101(4):2814-2818
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luchese, Rosa H., Harrigan, W.F.
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Jan1993, Vol. 74 Issue 1, p5-14, 10p
Autor:
Luchese, Rosa H., Harrigan, W.F.
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology; Oct1990, Vol. 69 Issue 4, p512-519, 8p
Autor:
Luchese, Rosa H., Harrigan, W.F.
Publikováno v:
Lebensmittel-Wissenschaft + -I.E. Und Technologie. Food science + technology. Science + Technologie Alimentaire; June 1993, Vol. 26 Issue: 3 p242-250, 9p
Autor:
Luchese RH; Department of Food Science and Technology, University of Reading, Whiteknights, P.O. Box 226, Reading RG6 2AP, United Kingdom., Martins JFP; Department of Food Science and Technology, University of Reading, Whiteknights, P.O. Box 226, Reading RG6 2AP, United Kingdom., Harrigan WF; Department of Food Science and Technology, University of Reading, Whiteknights, P.O. Box 226, Reading RG6 2AP, United Kingdom.
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 1992 Aug; Vol. 55 (8), pp. 583-587.