Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Lubbers, Samuel"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2016 195:79-86
Autor:
Tromelin, Anne, Ayed, Charfedinne, Lubbers, Samuel, Pagès-Hélary, Sandy, Andriot, Isabelle, Guichard, Elisabeth
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 9 November 2012 1263:158-168
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
RFL#3 Rencontres Francophones Légumineuses
RFL#3 Rencontres Francophones Légumineuses, Feb 2021, Virtuel, France
RFL#3 Rencontres Francophones Légumineuses, Feb 2021, Virtuel, France
National audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6c22cf50d4f86743731dbca0b5c3d8ed
https://hal.inrae.fr/hal-03165165
https://hal.inrae.fr/hal-03165165
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Jan2022, Vol. 57 Issue 1, p436-446, 11p
Autor:
Lubbers, Samuel, Guichard, Elisabeth
Publikováno v:
In Food Chemistry 2003 81(2):269-273
Autor:
Lubbers, Samuel, Oliete, Bonastre, Philippe, Clara, Vernoud, Vanessa, Thompson, Richard, Duc, Gérard, Saurel, Rémi
Publikováno v:
RFL2 Rencontres Francophones Légumineuses
RFL2 Rencontres Francophones Légumineuses, Oct 2018, Toulouse, France. 2018
RFL2 Rencontres Francophones Légumineuses, Oct 2018, Toulouse, France. 2018
National audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::27ded08df5a42a89c84b4c3f246f7014
https://hal.inrae.fr/hal-02733901
https://hal.inrae.fr/hal-02733901
La prise de conscience d'une raréfaction des ressources en protéines animales dans les décennies à venir et la nécessité de produire plus durablement ces ressources alimentaires nous conduit à repenser aux autres sources de protéines, notamme
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3711::3bd789fc15b8bd405c92bd36b1d6bd77
https://hal.inrae.fr/hal-03255077
https://hal.inrae.fr/hal-03255077