Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Lubanza N"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 20, p 3221 (2024)
This study aimed to examine fungi diversity in dried beef meat sold in Ekiti State, characterize the isolated fungi, and determine the aflatoxin-producing ability of the Aspergillus fungi in the samples. Dried beef meat was collected from different m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8961ddc742114fc998a1c197049ad311
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Veterinary World, Vol 13, Iss 9, Pp 2020-2027 (2020)
Background and Aim: Leptospirosis is one of the major emerging global economic and health problems affecting donkeys, thereby reducing their work output. Furthermore, the disease has public health importance because of its zoonotic nature. Despite th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f03b85260d4242bcaef30a3797099780
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 11 (2021)
The presence of molds, especially certain species of Aspergillus, in food commodities may contribute to aflatoxin contamination. The aim of this study was to determine the biodiversity of Aspergillus species in dairy feeds from farms in select locati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b4811a8da06e462594a1cc1dbacc2913
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oluwawapelumi A. Oyedele, Kanny Y. Kuzamani, Modupeade C. Adetunji, Babasola A. Osopale, Oluwadamilola M. Makinde, Ogechi E. Onyebuenyi, Oluwakemi M. Ogunmola, Onyeka C. Mozea, Kolawole I. Ayeni, Obinna T. Ezeokoli, Adedeji M. Oyinloye, Lubanza Ngoma, Mulunda Mwanza, Chibundu N. Ezekiel
Publikováno v:
Scientific African, Vol 9, Iss , Pp e00505- (2020)
Globally, more than 20 kinds of fruits are vended as minimally processed or fresh-cut fruits (FCFs). In Nigeria, pineapple (Ananas comosus) and watermelon (Citrullus lanatus) are among the commonest FCFs retailed and consumed regularly. However, the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c4121586e8d49a795a6c6efad876cf7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.