Zobrazeno 1 - 10
of 195
pro vyhledávání: '"Lu Yulin"'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 260, p 02013 (2021)
In this paper, a method of building dynamic acoustic diagnosis database of dry-type transformer is proposed. The method is mainly combined with collecting the basic noise of transformer and simulating the acoustic signals of transformer under differe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9dccb7ea4e4e4292b49762dcac1935c5
Publikováno v:
In Materials Today Communications December 2024 41
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2024 59
Autor:
TIAN Gaohui, ZHANG Qinxing, SHI Jiangzhou, ZHAO Fenfang, WANG Ning, ZHAO Jiaxuan, LU Yulin, XU Yao
Publikováno v:
Zhongguo aizheng zazhi, Vol 33, Iss 7, Pp 646-654 (2023)
Background and purpose: Chimeric antigen receptor T (CAR-T) cell technology has been widely used in the field of blood tumor treatment. Lentivirus transduction is a key link in the preparation of CAR-T cells, which is closely related to the quality o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d1cf731a7da48a8bd947a7259dc89ee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zheng, Doudou, Zhang, Xiang, Zhang, Yixin, Fan, Weiwei, Zhao, Xinxin, Gan, Tian, Lu, Yulin, Li, Pan, Xu, Weiping
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 5 November 2023 300
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhou, Xinyun, Guo, Ting, Lu, Yulin, Hadiatullah, Hadiatullah, Li, Pei, Ding, Kaili, Zhao, Guozhong
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2022 393