Zobrazeno 1 - 10
of 668
pro vyhledávání: '"Lu, Te"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Spectrochimica Acta Part A: Molecular and Biomolecular Spectroscopy 15 April 2023 291
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chih-Cheng Lin, Hsiu-Hua Lin, Hsiang Chang, Lu-Te Chuang, Chih-Yu Hsieh, Shing-Hwa Lu, Chi-Feng Hung, Jia-Feng Chang
Publikováno v:
Current Issues in Molecular Biology, Vol 44, Iss 9, Pp 3980-4000 (2022)
Polyphenols and flavonoids from non-fermented green tea and fully-fermented black tea exhibit antioxidant abilities that function as natural health foods for daily consumption. Nonetheless, evidence regarding prophylactic effects of purple shoot tea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/685940134f754dbfa4532f145b2afc3e
Publikováno v:
In Reproductive BioMedicine Online February 2022 44(2):357-369
Autor:
Lu, Te-Ling1 (AUTHOR) lutl@mail.cmu.edu.tw, Wu, Sheng-Nan2,3 (AUTHOR) snwu@mail.ncku.edu.tw
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Sep2023, Vol. 24 Issue 18, p14007. 12p.
Publikováno v:
In The Journal of Minimally Invasive Gynecology October 2021 28(10):1712-1724
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 11 July 2021 1168
Autor:
Tsai, Yuan-Chin, Huang, Chao-Yuan, Hsueh, Yu-Mei, Fan, Yu-Ching, Fong, Yu-Cin, Huang, Shu-Pin, Geng, Jiun-Hung, Chen, Lih-Chyang, Lu, Te-Ling, Bao, Bo-Ying
Publikováno v:
In Life Sciences 15 June 2021 275