Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Lu, Jinshuai"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 14, Pp 20-28 (2023)
This study aimed to assess the effect of soy lecithin (Soy L, 0.2%–1.0%), glucose oxidase (GOX, 0.3–1.5 U/g), and transglutaminase (TG, 0.3–1.5 U/g) on dough elongation properties and texture qualities of steamed bread. The optimum formulation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10899c71c9a540afb560331ea6e56904
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lu, Jinshuai1 (AUTHOR), Liu, Fen2 (AUTHOR), Yu, Xia3 (AUTHOR), Xu, Likun1 (AUTHOR), Zhang, Lingling4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Cardiovascular Therapeutics. 12/6/2021, p1-9. 9p.
Publikováno v:
International Journal of Wireless and Mobile Computing; 2023, Vol. 24 Issue: 1 p303-311, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.