Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Lp. plantarum"'
Autor:
Awais Khan, Muhammad Nadeem, Fahad Al-Asmari, Muhammad Imran, Saadia Ambreen, Muhammad Abdul Rahim, Sadaf Oranab, Tuba Esatbeyoglu, Elena Bartkiene, João Miguel Rocha
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 11, Iss 10, p 2613 (2023)
Conjugated linoleic acid (CLA) is perceived to protect the body from metabolic diseases. This study was conducted to determine the effect of Lactiplantibacillus plantarum (Lp. plantarum) on CLA production and sensory characteristics of cheddar cheese
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/941a21ea160341edbf73fe93affeadf8
Autor:
Xuefang Zhao, Qi Liang
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 6, p 2463 (2023)
This study optimized the exopolysaccharides (EPS) production for Lactiplantibacillus plantarum MC5 (Lp. plantarum MC5) and evaluated the resistance to human simulated digestive juices, antioxidant activity in vitro, and rheological properties of EPS-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/957ffe9765824e4ca3a29b46ed5c6b6c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.