Zobrazeno 1 - 10
of 242
pro vyhledávání: '"Lozano Sánchez, J."'
Autor:
Pimentel-Moral, S., Borrás-Linares, I., Lozano-Sánchez, J., Alañón, M.E., Arráez-Román, D., Segura-Carretero, A.
Publikováno v:
In Food Research International November 2020 137
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lozano-Sánchez, J., Cerretani, L., Bendini, A., Segura-Carretero, A., Fernández-Gutiérrez, A.
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology 2010 21(4):201-211
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MORAES, D. P., LOZANO-SÁNCHEZ, J., MACHADO, M. L., VIZZOTTO, M., LAZZARETTI, M., LEYVA-JIMENEZ, F. J. J., SILVEIRA, T. da, RIES, E. F., BARCIA, M. T.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The cultivar BRS Xingu was launched by EMBRAPA in 2015 with the intention of presenting higher productivity. Due to the lack of studies on this cultivar, the objective was to present the physical?chemical, centesimal, and phenolic composition of the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::094faea3e3c7e107c5e02a9cf09cacc5
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1127576
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1127576
Autor:
MORAES, D. P., MACHADO, M. L., FARIAS, C. A. A., BARIN, J. S., ZABOT, G. L., LOZANO-SÁNCHEZ, J., FERREIRA, d. f., VIZZOTTO, M., LEYVA-JIMENEZ, F. J., SILVEIRA, T. L. DA, RIES, E. F., BARCIA, M. T.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The phenolic compounds of blackberries extracted with organic solvents cause environmental damage. Therefore, the objective of thepresent study was to verify if microwave hydrodiffusion and gravity obtain a blackberry extract with a high concentratio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::abaa11bc4ad20725aa40e2dcd5355a70
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1127562
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1127562
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
García Vázquez, A.M., Antón Aguilar, L., Montero Pérez, F.J., Solivera Vera, J., Lozano Sánchez, J., Jiménez Murillo, L.
Publikováno v:
In Medicina de urgencias y emergencias Edition: Sixth Edition. 2018:417-422