Zobrazeno 1 - 10
of 109
pro vyhledávání: '"Loyeau A"'
Publikováno v:
In Annales de cardiologie et d'angéiologie December 2023 72(6)
Autor:
Loyeau, Aurélie, Benamer, Hakim, Caussin, Christophe, Garot, Philippe, Teiger, Emmanuel, Moiteaux, Brice, Bataille, Sophie
Publikováno v:
In Annales de cardiologie et d'angéiologie December 2023 72(6)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lapostolle, F., Loyeau, A., Hadjem, A., Boche, T., Pires, V., Le Bail, G., Lamhaut, L., Simon, B., Dupas, F., Allonneau, A., Juliard, J.-M., Tepper, S., Bataille, S., Lambert, Y.
Publikováno v:
In Journal Européen des Urgences et de Réanimation November 2019 31(4):128-135
Autor:
Boukantar, Madjid, Loyeau, Aurélie, Gallet, Romain, Bataille, Sophie, Benamer, Hakim, Caussin, Christophe, Garot, Philippe, Livarek, Bernard, Varenne, Olivier, Spaulding, Christian, Karrillon, Gaëtan, Teiger, Emmanuel
Publikováno v:
In The American Journal of Cardiology 1 September 2019 124(5):688-695
Autor:
Spotti, María Julia, Loyeau, Paula Andrea, Marangón, Abril, Noir, Hernán, Rubiolo, Amelia Catalina, Carrara, Carlos Roberto
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2019 91:224-231
Autor:
Noelí Sirini, Paula Loyeau, María Ruiz, María Stegmayer, Lorena Soto, María Werning, Laureano Frizzo, Vanesa Ordoñez, Juana Fernández-López, Marcelo Rosmini
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 10, p 526 (2022)
The reformulation of meat products is a pending task for the scientific-technological sector. Fermented meat products can carry probiotics, and studying their effect during the product shelf life currently represents a large area of vacancy. The obje
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/150d396368ff458780c0d87b267bea0a
Autor:
Loyeau, P.A., Spotti, M.J., Vanden Braber, N.L., Rossi, Y.E., Montenegro, M.A., Vinderola, G., Carrara, C.R.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2018 85:129-135
Autor:
Helft, Gérard, Georges, Jean-Louis, Mouranche, Xavier, Loyeau, Aurélie, Spaulding, Christian, Caussin, Christophe, Benamer, Hakim, Garot, Philippe, Livarek, Bernard, Teiger, Emmanuel, Varenne, Olivier, Monségu, Jacques, Mapouata, Mireille, Petroni, Thibaut, Hammoudi, Nadjib, Lambert, Yves, Dupas, François, Laborne, François, Lapostolle, Frederic, Lefort, Hugues, Juliard, Jean-Michel, Letarnec, Jean-Yves, Lamhaut, Lionel, Lebail, Gaëlle, Boche, Thévy, Jouven, Xavier, Bataille, Sophie
Publikováno v:
In International Journal of Cardiology 1 August 2015 192:24-29