Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Low-salt surimi gel"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 11, p 2152 (2023)
In order to develop low-salt and healthy surimi products, we limited the amount of NaCl to 0.5 g/100 g in this work and studied the effect of CaCl2 (0, 0.5, 1.0, 1.5, and 2.0 g/100 g) on the 3D printing quality of low-salt surimi gel. The results of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d504c7ae8dc44b1e914a39823aef27d5
Publikováno v:
Foods; Jun2023, Vol. 12 Issue 11, p2152, 15p
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100820- (2023)
The processing of surimi products requires the addition of high levels of salt, which makes it a high-salt food that poses a risk to human health. The search for exogenous additives to reduce the salt content of surimi products while ensuring their q
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf1f81fb5a534150acdbbcdf57522d5f
Publikováno v:
Food Weekly News; 6/29/2023, p161-161, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Nov2024, Vol. 59 Issue 11, p8312-8320, 9p
Autor:
Shi, Haibo1 (AUTHOR), Zhang, Mengxin1 (AUTHOR), Liu, Xiao-Chen1 (AUTHOR), Yao, Xianqi2 (AUTHOR), Wang, Wei2 (AUTHOR), Zheng, Jiabao1 (AUTHOR), Tomasevic, Igor3 (AUTHOR), Sun, Weizheng1 (AUTHOR) fewzhsun@scut.edu.cn
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. Aug2024, Vol. 153, pN.PAG-N.PAG. 1p.