Zobrazeno 1 - 10
of 761
pro vyhledávání: '"Low-energy emulsification method"'
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2023 54
Publikováno v:
In Food Research International July 2019 121:359-366
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Noor El-Din, M. R.1 (AUTHOR) mrned04@yahoo.com, Mishrif, Marwa R.1 (AUTHOR), Morsi, R. E.1 (AUTHOR), El-Sharaky, E. A.1 (AUTHOR), Haseeb, M. E.1 (AUTHOR), Ghanem, Rania T. M.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Dispersion Science & Technology. 2017, Vol. 38 Issue 2, p248-255. 8p. 2 Diagrams, 4 Charts, 6 Graphs.
Autor:
Schalbart, P., Kawaji, M.
Publikováno v:
In International Journal of Thermal Sciences May 2013 67:113-119
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 13, Iss 7, p 1024 (2021)
Psoriasis is a skin disease that is not lethal and does not spread through bodily contact. However, this seemingly harmless condition can lead to a loss of confidence and social stigmatization due to a persons’ flawed appearance. The conventional m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1877b6bc5c7d40299175a368983ab61f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 2008 324(1):181-188
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.