Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Low pH tolerance"'
Autor:
Atreyee Kundu, Markkandan Ganesan
Publikováno v:
Plant Stress, Vol 9, Iss , Pp 100188- (2023)
In low pH condition of soils (pH
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22d02d068db04524a86cba13b6a00c7d
Autor:
Nagasawa, Koki
甲第25389号
人博第1131号
新制||人||263(附属図書館)
学位規則第4条第1項該当
Doctor of Human and Environmental Studies
Kyoto University
DGAM
人博第1131号
新制||人||263(附属図書館)
学位規則第4条第1項該当
Doctor of Human and Environmental Studies
Kyoto University
DGAM
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2433/288823
Publikováno v:
Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 20, Iss 2, Pp 183-197 (2019)
The present study aims to evaluate the probiotic potential characters isolated from palm wine and different fermented foods. The strains isolated from palm wine and sourdough were Lactobacillus fermentum and from cucumber was Pediococcus acidilactici
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc2929582246477b81211b87bb7b4f23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rayavarapu Bhargavi, Purushothama Rao Priyanka, Naige Ranganath Niranjan, Tallapragada Padmavathi, Pogakul Veerabhadrappa Pavitra
Publikováno v:
Journal of Genetic Engineering and Biotechnology, Vol 16, Iss 2, Pp 357-362 (2018)
Journal of Genetic Engineering & Biotechnology
Journal of Genetic Engineering & Biotechnology
Probiotics are the healthy living bacteria when administered in adequate amounts confers health benefits in the host. The main objective of present study was to screen the bacteria for potential probiotic characters and enzyme production. The probiot
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.